Termeni si conditii

Jante-aliaj.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Jante-aliaj.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Jante-aliaj.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.jante-aliaj.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul Jante-aliaj.com, se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ului primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa contact@jante-aliaj.com.

Meniu

jante-aliaj.com

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare