Despre noi

CLINICA DE JANTE S.C.Proline AUTO S.R.L. a fost infiintata in anul 2007, obiectul principal de actvitate fiind comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule: anvelope de iarna, anvelope de vara, anvelope noi si second hand, alte accesorii si piese pentru autovehicule.

Politica firmei pune accent in primul rand pe calitate, deservirea clientilor, persoane fizice si persoane juridice, cu promptitudine si profesionalism, oferind un excelent raport calitate-pret serviciilor si produselor comercializate de noi.

In ultimii ani am reusit sa ne marim permanent volumul de activitate ca urmare a formarii unui portofoliu de clienti constanti, clienti ce apeleaza cu incredere la serviciile noastre.

Va oferim servicii de: indreptat jante aliaj, indreptat jante tabla, indreptat jante tabla SUV, sudura jante aliaj, vopsire jante aliaj, precum si vulcanizare in Oradea, jud. Bihor.

In acelasi timp, ne ocupam si de vanzarea jantelor din aliaj (noi sau second hand), a jantelor din tabla, precum si a anvelopelor. Stocul nostru de produse se actualizeaza zi de zi si astfel reusim sa oferim clientilor nostri cele mai bune preturi de pe piata.

In prezent, suntem una dintre cele mai mari firme din Romania, care se ocupa cu vanzarea jantelor din aliaj second hand.

Meniu

jante-aliaj.com

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare